Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilattuasi tuotteen järjestelmä rekisteröi sinut automaattisesti. Muistathan että tilaus on sitova; kun jätät tilauksen, sitoudut vastaanottamaan sen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Toimitusaika on yleensä 3-14 arkipäivää. Mikäli tuote on varastosta loppu, saattaa toimitus kestää kauemminkin. Webkaupan saldo on reaaliaikainen, mutta kaikki on aina mahdollista. Mikäli tuotetta ei olisikaan saatavilla, ilmoitamme siitä sinulle heti ja tarjoamme joko vaihtoehtoa tai palautamme maksamasi kauppasumman.

Toimitus

Lähetämme tuotteet joko postitse tai matkahuollon kautta. Postituskulut ovat 7,00 e paketin koosta riippumatta. Mikäli tilauksesi loppusumma ylittää 100 euroa ja suoritat maksun joko verkkopankissa, tilisiirtona tai luottokunnan korteilla, ovat toimituskulut 0 e.

Pakettia säilytetään postissa kaksi täyttä kalenteriviikkoa saapumisviikon lisäksi. Toimituksen mukana sinulle tulee kuitti, pidä se tallessa mahdollista vaihtoa tai palautusta varten.

Hinnat ovat kotimaan toimituksille. Kaikki ulkomaantoimitukset katsotaan tapauskohtaisesti.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%

Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus.

Palautukset

Tilaamallasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Ei koske alus- eikä uima-asuja. Palautettavan tuotteen pitää ehdottomasti olla käyttämätön ja myyntipakkauksen (muovit) myyntikunnossa. Tarkista tuote huolellisesti ennen kuin otat sen käyttöön. Käytettyjä tuotteita ei hyvitetä. Mikäli palautat tuotteen, laita yhteystietosi lisäksi meille tilitietosi ja palautuksen syy. Näin saamme nopeammin asian päätökseen. Säilytä varmuuden vuoksi kuitti palautuksesta mahdollisten epäselvyyksien vuoksi.

Asiakaspalautukset osoitteeseen:
Underworld
Seurantalontie 12 A 2
21250 Masku

Postin / Itellan asiakaspalautuskoodi Underworldilla on: 626670

Posti on posti, joten tarkista jo paikan päällä tuotteesi kunto. Mikäli tuote on vaurioitunut, tee heti vahinkoilmoitus postiin tai matkahuoltoon. Ja sen jälkeen sitten yhteys meihin, jotta saamme lähetettyä sinulle uuden tuotteen.

TIETOSUOJA

HENKILÖTIETOLAIN (523 / 99) 10 §:n MUKAINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä:
Underworld, Keskuskaari 5, 21250 Masku. Y-tunnus 2281847-9

Rekisteriä hoitava henkilö:
Nina Helenius, nina.helenius@underworld.fi, puh. 040-4104622

Rekisterin nimi:
Underworld asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisteriä käytetään ainoastaan Underworld:n ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan Underworld:n suoramarkkinointiin mikäli asiakas ei ole tätä kieltänyt.

Rekisterin tietosisältö:

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, jakeluosoite, postinumero, postitoimipaikka, koti- ja työpuhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää Underworld RB:n markkinointiviestintää sähköpostitse tai matkapuhelimeen.

Asiakkaan ostoihin liittyvät tiedot

Underworld noudattaa vaitiolovelvollisuutta. Yksittäistä asiakasta koskevat tiedot ilmoitetaan ainoastaan lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esim. asiakkaan oma tai viranomaisen pyyntö.


 Ostoskori

Paytrail


Underworld, Seurantalontie 12 A 2, 21250 Masku, FINLAND
puh. +358 404104622, fax +358 24307363, sähköpostiosoite mail@underworld.fi

Site design by Riku Turunen-Rantinoja (riku@hevikaraoke.fi)